Bestilling og betaling

For bestillinger så ber vi dere om å kontakte oss på e-post eller via telefon, dersom dere ikke har mulighet til å oppsøke oss i våre lokaler i Stavanger sentrum. Ved personlig oppmøte så kan vi lettere avtale endringer i menyene og hjelpe dere med å sette sammen en meny som passer deres behov og ønsker.

I våre lokaler så er det også mulig å foreta betaling. Dersom dere ønsker å betale ved levering av maten så har vi med oss kortterminal når vi kommer. For registrerte bedrifter så kan vi også sende faktura. Det gjøres oppmerksom på at alle bestillinger er bindende, og at bestilling av julebord må betales i sin helhet ved bestilling.

Om oss

Mat av Vahl ble startet i 2005 av Nina Hansvik som et nytt konsept innen catering av mat til både bedrifter og privatpersoner. Etterhvert så vokste konseptet og kafeen og restauranten ble startet i samme lokale. Etterhvert så kom også delikatessen på plass.

Filosofien bak Mat av Vahl er og har alltid vært at mat er næring til sjelen, og alle fortjener et godt måltid. Vi har derfor satset på å levere mat som smaker like godt som det den gjør på restaurant. Dette får vi til med de aller beste råvarene som er å få tak i, i lokalmiljøet vårt. Smaksrik, sunn, god og kortreist mat er målet vårt, og dette har vi greid å leve opp til. Takket være gode samarbeid med lokale næringsdrivende innen fangst, fiske, jordbruk og oppdrett så kan vi levere ferske råvarer hele året rundt.

Da vi holder til i Stavanger som ligger i naturskjønne omgivelser så har vi også sørget for at den maten vi kjøper ikke bare er lokal men også ikke skader det vakre miljøet vi lever i. Før vi starter et samarbeid med våre leverandører så er vi på besøk hos dem for å forsikre oss om at maten vi kjøper er bra for både våre kunder og for miljøet.

Flere Vahl konsepter

Mat av Vahl var det første mat konseptet som startet opp, men det kom etterhvert flere. Ånden i disse andre selskapene var den samme som i Mat av Vahl, og det var kvalitetsmat. Derimot så gikk ikke disse avdelingene like bra som forhåpningene først tilsa, så disse er nå nedlagt.

Vin av Vahl var den eneste innen Vahl konseptet som ikke drev med kun lokale varer. Det viste seg nemlig at det ikke produseres mye vin i Stavanger området, og dermed så var det utenlandsk vin som var å finne i denne baren. Baren serverte derimot ikke kun vin, så av lokale drikker så kunne man få noen spennende øltyper. I tillegg til diverse alkoholholdige drikkevarer så var det også enkel matservering. Vin av Vahl ble lagt ned i 2014.

Sjømat av Vahl var et annet konsept og her var det fiskebutikk. All sjømat som var å finne her var fisket av lokale fiskere og det ble levert fersk sjømat hver eneste dag. I tillegg til fersk fisk så fant man også krabber, kreps, reker, kråkeboller, blekksprut og mye mer i disken på Sjømat av Vahl. Denne avdelingen av Vahl ble lagt ned i 2015, og delikatessen flyttet så over i Mat av Vahl lokalet.

Smak av Vahl var det fjerde konseptet som ble startet av Vahl, og dette var rett og slett en restaurant. Her så fikk man servert den samme maten som blir levert som catering gjennom Mat av Vahl. Smak av Vahl ble derimot nedlagt i 2014, kun et halvt år etter oppstart, og flyttet da inn i lokalene til Mat av Vahl, hvor man nå finner kafeen og restauranten.

Privacy Policy